ELY-KESKUKSEN YRITYKSEN KEHITTÄMISAVUSTUS

ELY-keskuksen tarjoama esimerkiksi 50 000 euron suuruinen Yrityksen kehittämisavustus on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat kehittää ja uudistaa liiketoimintaansa ja kansainvälistyä. Tilanteita, joissa yritys voi hakea kehittämisavustusta ovat esimerkiksi toimintaa aloittaessa, tavoittelee kasvamista, tai muuten haluaa panostaa uudistumiseen. Erityisesti kansainvälistymiseen liittyviä hankkeita tuetaan mielellään. Pk-yritys tarvitsee kannattavat liiketoiminnan edellytykset, sekä riittämiin myös omia resursseja ja tahtoa kilpailukykyään parantaviin kehitystoimenpiteisiin, sillä hanke, johon avustusta haetaan on rahoitettava puoliksi itse. Se, mitä kehitystoimenpiteet ovat voi alasta ja yrityksestä riippuen tarkoittaa monia toimia tai erilaisia investointeja, sillä voi kehittää jo olemassa olevaa tai luoda yritykselle täysin uutta liiketoimintaa. Kun rahoitettava hanke vaikuttaa Suomen rakennerahasto-ohjeistuksen mukaisesti kasvuun, työllisyyteen ja kilpailukykyyn, sitä voidaan tukea.

Kyseessä on jatkuva harkinnanvaraisen valtionavustuksen haku, johon voi nyt tarttua halutessaan uutta tuulta yrityksen purjeisiin, ja se saattaa olla suositeltava askel varsinkin koronakriisistä nyt eteenpäin jatkaville yrittäjille. Hakuehdoista ja menettelyistä löytää tarkempaa tietoa ELY-keskuksen sivuilta, mutta myös Sampopajan rahoitusasiantuntijat osaavat auttaa hakemiseen tai itse kehitysprojektin ammattimaiseen suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä.

MITÄ APUA VOISIT SAADA SAMPOPAJASTA PROJEKTIISI?

ELY:n Yrityksen kehittämisavustukseen liittyvän projektin suunnittelu ja hakeminen vaatii yrittäjältä aikaa suunnitteluun, hakemustekstien kirjoittamiseen ja paneutumista asiaan, ja tässä Sampopajan asiantuntijat voivat olla tukenasi. Meiltä löytyy runsaasti monipuolista kokemusta hyväksytyistä rahoitetuista projekteista ELY-keskuksen yritysten tukemiseen suunnatuilla rahoitustyökaluilla. Meidän koottu osaamisemme tulee lisäksi oman yrityksesi osaamista siinä vaiheessa kun hakemusta kirjoitetaan ja budjettia suunnitellaan. Pysymme myös tukenasi luottamuksella koko projektin läpi aina loppuraportointiin saakka, tarjoten yrityksesi käyttöön oman verkostomme ja kyvyn ratkaista myös projektin edetessä mahdollisesti syntyviä ongelmia ja esimerkiksi kassavirran hallintaan liittyviä kysymyksiä.

Lähetä tällä lomakkeella yhteydenottopyyntö. Voit myös soittaa meille (‭040 523 5093‬), tai ottaa sähköpostitse yhteyttä (info@sampopaja.com).

  • AI: Hei, olen tukitekoäly, kysy minulta mitä vaan koskien rahoitusta

AI miettii ...
Call Now ButtonSOITA VAIKKA HETI