FINNVERAN ALKUTAKAUS

Finnveran alkutakaus tarkoittaa Finnveran pankillesi takaamaa yrityslainaa, jota yrityksesi tarvitsee erilaisiin investointi- ja käyttöpääomatarpeisiin. Alkutakaus soveltuu ja myönnetään myös koronaviruksen aiheuttamiin käyttöpääomatarpeisiin kotimaisille yrityksille ja rekisteröidyille toiminimille. Finnvera ei myöskään edellytä omarahoitusosuutta, ja on lainasi takaajana reilu kumppani. Takausta voi saada 10 000-80 000 euron arvosta, ja Finnveran takausosuus lainasta voi olla enintään 80 %. Muita ehtoja ovat, että yrityksen rekisteröimisestä kaupparekisteriin pitää olla kulunut ainakin kolme vuotta, eli aivan tuoreille startupeille tämä rahoitusmuoto ei siis vielä sovellu. Finnvera asettaa tiettyjä rajoituksia toimialojen suhteen: maatila- ja metsätalouden sekä rakennusliiketoiminnan perustajaurakointi ovat tämän rahoitusmuodon ulkopuolella, mutta muiden toimialojen harjoittajille tätä lainantakausta voi lämpimästi suositella, esimerkiksi yrityksesi toiminnan elävöittämiseen koronan jälkeen.

MITEN SAMPOPAJA VOI AUTTAA?

Sampopajan rahoitusasiantuntijoilla on paljon kokemusta niin oman yritystoiminnan kuin kymmenien rahoitusta saaneiden asiakkaidemme kautta Finnveran alkutakauksesta, kuten myös muista julkisista rahoituksista sekä laina- ja avustusinstrumenteistä. Budjetin laskemisessa ja rahoituksen kokonaisvaltaisessa, monivuotisessakin suunnittelussa on asiantuntijoidemme sekä kirjapitoon ja tilinpäätöksiin erikoistuneen yhteistyökumppanimme tarkasta ja tottuneesta silmästä tunnetusti korvaamatonta apua.

Jos Finnveran alkutakaus sopii liiketoimintasi tarpeisiin ja tilanteeseen, voit kysyä asiantuntijoidemme arviota juuri sinun yriityksesi lähtökohdista esimerkiksi yhden ilmaisen konsultaatiokerran varaamalla. – Lähetä tällä lomakkeella yhteydenottopyyntö. Voit myös soittaa meille (041 721 5947), tai ottaa sähköpostitse yhteyttä (info@sampopaja.com).

  • AI: Hei, olen tukitekoäly, kysy minulta mitä vaan koskien rahoitusta

AI miettii ...
Call Now ButtonSOITA VAIKKA HETI