TUTUSTU SAMPOPAJAAN

SAMPOPAJAN ASIANTUNTIJAT TUNTEVAT LIIKETOIMINNAN HAASTEET JA RAHOITUSMAHDOLLISUUDET.

Sampopaja perustettiin kesäkuussa 2020 auttamaan suomalaisia pk-yrittäjiä kehittämään yritystään ja toimintaansa, sekä löytämään parhaat ratkaisut yritysrahoitukseen.

Ammattitaitoiset ja kokeneet asiantuntijamme auttavat yritysasiakkaitamme rahoitushakemusten kirjoittamisessa, liiketoiminnan suunnittelussa ja rahoittamisessa, tuotteistuksessa sekä kassavirran ja riskien hallinnassa. Sampopaja tarjoaa myös mentorointia ja työnohjausta liikkeenjohdon ongelmatilanteissa ja yritystoiminnan haasteissa.

Sampopajan asiakkaana käytössäsi on koko asiantuntijatiimimme erityisosaaminen. Kaikilla asiantuntijoillamme on vuosien kokemus johto- ja luottamustehtävistä pk-yrityksissä, ja jokaiselle on omat erityisosaamisalueensa, joista voit lukea tarkemmin alla. Asiantuntijamme ovat hankkineet rahoitusta omille ja asiakasyrityksille useiden miljoonien eurojen edestä. Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö, jotta he voivat yhteisen kokemuksensa ja osaamisensa voimin auttaa myös sinun yritystäsi.

Useimmat tiimimme asiantuntijoista omaavat eritoten liikkeenjohdon taustaa suomalaiselta pelialalta. Täten he pystyvät tietotaidollaan ja verkostollaan myös vastaamaan kysymyksiin ja haasteisiin, jotka koskevat digitaalisia ratkaisuja. Mikäli olet pelialan yrittäjä olet tervetullut asioimaan Sampopajan sisaryritys Sampo Gamesin kanssa, jonka kautta juuri kyseiseen alaan erikoistuneet rahoituksen huippuosaajat tiimissämme työskentelevät.

ASIANTUNTIJAMME ESITTÄYTYVÄT:

OTA YHTEYTTÄ RAHOITUSASIANTUNTIJOIHIMME, JA SAAT OSAAMISEMME HETI YRITYKSESI KÄYTTÖÖN.

Lähetä alla olevalla lomakkeella yhteydenottopyyntö. Voit myös ottaa sähköpostitse yhteyttä (info@sampopaja.com).

  • AI: Hei, olen tukitekoäly, kysy minulta mitä vaan koskien rahoitusta

AI miettii ...
Call Now ButtonSOITA VAIKKA HETI