NIY-RAHOITUS

Business Finlandin Nuoret innovatiiviset yritykset -rahoitus on tarkoitettu alle viisivuotiaille, nopeaa kansainvälistä kasvua tavoitteleville startup-yrityksille. Pääsääntöisesti rahoituksen saavat varmimmin sellaiset lupaavat yritykset, joilla on skaalautuva liiketoimintamalli, ja jotka ovat jo aiemmin hyödyntäneet Business Finlandin rahoituspalveluita toimintansa kehittämiseen tähtäävissä projekteissa, ja osoittaneet halunsa ja kykynsä kasvuun ja kansainvälistymiseen. Rahoitusta voi käyttää liiketoiminnan tai liiketoimintamallin kehittämiseen ja kansainvälistymiseen, mikä voi pitää sisällään esimerkiksi tiimin vahvistamista, kasvustrategian suunnittelua ja toimia uusien markkinoiden avaamiseksi.

Onko yritykselläsi ollut hyvä startti, osaava ja sitoutunut johtotiimi ja mahdollisuus saada yksityisiä pääomasijoituksia? Kehitättekö kasvustrategiaa tai oletteko avaamassa kansainvälisiä markkinoita tuotteillenne tai palveluillenne? NIY-lainalla on tiettyjä ehtoja, joista löytyy tarkat tiedot Business Finlandin sivuilta: https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/nuoret-innovatiiviset-yritykset-niy/. — Jos haluat keskustella siitä täyttääkö yrityksesi kehityshanke ja startup-yrityksesi tai tilinpäätöksesi vaatimukset, tai haluat lisätietoa siitä miten hakemus kannattaa suunnitella, ota Sampopajaan yhteyttä. Rahoitusasiantuntijoillamme löytyy kokemusta hyväksytyistä NIY-lainapäätösistä, ja muista projektin käynnistämisen ja loppuunviemisen kysymyksistä.

LISÄTIETOJA NIY-RAHOITUKSESTA

NIY-laina on tarkoitettu kattamaan 75 % projektin hyväksytyistä kustannuksista. Tämän rahoituksen enimmäismäärä on yhteensä 1,25 miljoonaa euroa, josta avustusta voi olla enintään 500 000 euroa ja lainaa 750 000 euroa. Business Finlandin lainan hakemista voi suositella yritykselle, jolla on tähän mahdollisuus, sillä kyseessä on edullinen lainan antaja: korko on 1% eikä sille yleensä vaadita vakuuksia.

MITEN SAMPOPAJA VOI AUTTAA HAKEMISESSA?

NIY-rahoitukseen liittyvän projektin suunnittelu ja hakeminen ja lainan saannin ehtojen täyttäminen vaatii yrittäjältä vahvaa paneutumista asiaan, ja tässä Sampopajan asiantuntijat voivat olla tukenasi. Meiltä löytyy runsaasti monipuolista kokemusta hyväksytyistä NIY-lainalla rahoitetuista projekteista, joka tulee lisäksi oman yrityksesi osaamista siinä vaiheessa kun hakemusta kirjoitetaan ja budjettia suunnitellaan. Pysymme myös tukenasi luottamuksella koko projektin läpi aina loppuraportointiin saakka, tarjoten yrityksesi käyttöön oman verkostomme ja kyvyn ratkaista myös projektin edetessä mahdollisesti syntyviä ongelmia ja esimerkiksi kassavirran hallintaan liittyviä kysymyksiä.

Lähetä tästä meille yhteydenottopyyntö. Voit myös soittaa (041 721 5947), tai ottaa sähköpostitse yhteyttä (info@sampopaja.com).

  • AI: Hei, olen tukitekoäly, kysy minulta mitä vaan koskien rahoitusta

AI miettii ...
Call Now ButtonSOITA VAIKKA HETI