AUTAMME YRITYKSIÄ KASVAMAAN JA KEHITTYMÄÄN

TÄSSÄ YKSI ESIMERKKI ONNISTUNEEN YRITYKSEN AIKAJANASTA YHDESSÄ SAMPOPAJAN KANSSA:

Ensimmäisenä vuonna nuori pk-yritys/startup tarvitsee lisäosaamista oman alansa ulkopuolelta ja varmuutta rahoituksesta päästäkseen alkuun kannattavassa ja jopa kansainvälistä kasvupotentiaalia sisältävässä toiminnassaan.

1. PARANNAMME PALVELUITA JA TUOTTEITA

Olemme intohimoisia johdon konsultteja, ja auttaminen on veressämme. Voimme auttaa sinua palveluiden ja tuotteiden parantamisessa nopeasti ja tehokkaasti. Oli yrityksesi sitten palvelualan konkari, uuden tuotteen lanseeraamiseen tähtäävä startup tai pitkän linjan konsortio, me autamme.

Ensimmäinen 30min konsultointi on aina ilmainen, hyödynnä etusi ja ota yhteyttä!

2. INNOVAATIOSETELI AUTTAA KUSTANNUKSISSA

Innovaatioseteli on paras ratkaisu ensimmäiseksi askeleeksi startupin rahoituspolulla. Business Finlandin myöntämä seteli antaa mahdollisuuden tilata palveluita ammattilaisilta ja suunnata yrityksen strategiaa 5000 euron edestä.

Toisena vuonna nuori yritys on päässyt jaloilleen hyvin suunnitellun ensimmäisen vuoden ansiosta. Nyt kansainvälistymishaaveet voisivat olla toteutumassa – mutta tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen tarvitaan resursseja, ja saattaa vaikuttaa taloudelliselta riskiltä.

3. TEMPO RAHOITUS

Ratkaisu kasvavan yrityksen tarpeisiin on Tempo-rahoitus. Sen tarkoitus on tukea Innovaatiosetelin tapaan yrityksen kansainvälistymishaaveita, ja on etu, jos tukea haetaan projektiin, joka on saanut alkunsa Business Finlandin Innovaatiosetelillä. Tempo tarkoittaa 50 000€ tukea kokeilla ja tutkia tuotteidensa ja palveluidensa kansainvälistymistä ilman suurta riskiä.

Kolmantena vuonnaan yritys on saattanut testata tuotettaan Tempo-rahoituksella, ja haluaa tutkia ja kehittää sitä eteenpäin. Tähän saatetaan tarvita yhä isopia resursseja, lisää henkilökuntaa tai kalliimpaa ulkopuolista osaamista, ja projektiinsa uskova yrittäjä voi olla valmis ottamaan sen toteutumisen mahdollistavan lainan.

4. NIY ja T&K

Busines Finlandin T&K-lainalla eli tutkimus- ja kehityslainalla yritys voi kehittää Tempo-vaiheessa testattua tuotetta eteenpäin. Myönnettävän lainasumman koko on 72 000€ – 1 000 000€. Laina on vakuudeton ja vain 1% korolla!

NIY eli Nuoret Innovatiiviset Yritykset-tuki+laina on lainoitusmuoto ja tuki skaalautuvalle yritykselle skaalautuvan firman tuki, joka edesauttaa toimivan tuotteen ja firman nousua ja todellista menestystä.

KUINKA TOIMIA, JOTTA TÄMÄ VOISI OLLA SINUN YRITYKSESI KEHITYSKAARI?

Hakuprosessi ja asioiminen Business Finlandin kanssa suuntaa tyypillisesti yrityksen oman strategian kehittymiseen. Yrittäjänä voit hakea näitä tukia ja lainoja itsenäisesti, mutta voit myös käyttää ulkoista ammattimaista apua.

Tarvitsetko neuvoa Business Finlandin tukien hakemisessa? Asiantuntijamme ovat olleet mukana yhteensä yli 70 läpi menneen hakemuksen kirjottamisessa, ja auttaneet yrityksiä saamaan kaikkiaan yli miljoonan euron edestä rahaa. Heillä on ammattimaista ja monipuolista kokemusta niin yrittämisestä, rahoituksesta kuin liikejohdostakin yhteenlaskettuna jo yli 130:n vuoden verran! Heidän mukaan tuomansa kokemus ja antamansa neuvot ovat olleet ratkaisevassa roolissa kymmenien yritysten rahoitusstrategian muodostamisessa. Toimivan sisäisen yhteistyömme johdosta yrityksesi saa kaiken tuon kokemuken kanssamme omaan käyttöönsä yhteisen projektimme aikana.

Haluatko tietää lisää? Voit lukea lisätietoja Sampopajan kautta käytettävissäsi olevista asiantuntijoista klikkaamalla tästä.

TEE KANSSAMME JÄRKEVÄ RAHOITUSSUUNNITELMA MONIKSI VUOSIKSI ETEENPÄIN!

Lähetä tällä lomakkeella yhteydenottopyyntö. Voit myös soittaa meille (041 721 5947), tai ottaa sähköpostitse yhteyttä (info@sampopaja.com).

  • AI: Hei, olen tukitekoäly, kysy minulta mitä vaan koskien rahoitusta

AI miettii ...
Call Now ButtonSOITA VAIKKA HETI