SAMPOPAJA TYÖNANTAJANA

Sampopaja auttaa yrityksiä rahoitussuunnittelussa, julkisten rahoitusten hauissa ja antaa liikkeenjohtoon ohjausta, joka parantaa yrittäjien mahdollisuuksia rahoituksen saantiin. Nuoret yritykset pääsevät kanssamme yhteistyössä nopeammin ja pidemmälle kuin saattaisivat yksin. Asiantuntijoidemme työ on auttanut pelastamaan kymmeniä työpaikkoja. Työntekijämme vaikuttavat työssään suoraan yritysten ja startupien menestykseen ja tulevaisuudennäkymiin!

Sampopajan rahoitusasiantuntijana sinäkin tekisit hyvin merkityksellistä ja inspiroivan haastavaa mutta joustavaa työtä, joka sopii myös erinomaisesti lisäansioksi omaa liiketoimintaa harjoittavalle yrittäjälle, alastasi riippumatta. Oma alasi, muu elämänkokemuksesi, ja jopa kokemasi vaikeudet voivat tuoda mukaan jotain muille asiantuntijoillemme uutta tietoa. Se saattaa osoittautua arvaamattoman tärkeäksi kamppaileville suomalaisille yrittäjille ja nuorille tulevaisuuden menestyjille.

TULE MEILLE TÖIHIN!

Jos sinä olet kouliintunut oman yrityksen johdossa, ymmärrät ekonomin silmin kassavirran hallintaa, ja olet tottunut rahoitushakemustaen kirjoittaja, sinäkin voisit olla freelance-asiantuntijamme. Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen info@sampopaja.com.

Jos olet loistava myymään yrityspalveluita, ja sinulla on tästä vahvaa näyttöä, otamme myös mielellään vapaamuotoisen hakemuksen vastaan!

MILLAISTA MEILLÄ ON TÖISSÄ?

”Startupien kehittäminen mielenkiintoista ja haastavaa työtä. Mikään ei ole palkitsevampaa, kun saada asiakasyritys nousemaan kukoistukseen heikosta rahoitustilanteesta, ja kaiken lisäksi vielä onnistua auttamaan heitä tuotteensa kehittämisessä!”

Jyri Partanen, toimitusjohtaja

”Työ on nopeatempoista ja vaihteleva, sillä asiakasyrityksiä on niin monenlaisilta aloilta. Yritysasiakkaiden into ja draivi on tarttuvaa! Työnkuvaan voi itse vaikuttaa, ja uskon, että aina riittää uusia haasteita ja uutta opittavaa.”

Tanja Laurén, projektipäällikkö

SAMPOPAJA ON PERUSTETTU SUOMALAISTEN YRITTÄJIEN TUEKSI

Kun pelialan johtotehtävissä uransa tehnyt Jyri Partanen perusti Sampopajan sisaryrityksen Sampo Gamesin vuonna 2019, hän tahtoi auttaa nuoria suomalaisia peliyrityksiä ensi askeltensa aikana. Kuten Jyri oli otaksunut, vasta aloittavat tai aiemmin vain kotimaan markkinoita valloittaneet yritykset saivat kokeneemman yrittäjän tukemana nopeammin ja enemmän rahoitusta kuin olivat edes odottaneet. Nopeasti kävi myös ilmi, että Jyrin ideoimaa yrittämisen mestareiden verkostoa ja julkisen rahoituksen tuntemusta tarvittiin aivan yhtä paljon muillakin aloilla.

Rahoitushakemusten täyttämiseen tottuneita asiantuntijoita tarvitaan töihin yhä enemmän, ja pelialalta aloittanut Sampo Games on kasvanut monialaiseksi rahoitussuunnittelua reiluuden periaatteella tarjoavaksi yritykseksi. Nyt rinnakkain sen kanssa toimii Sampopaja, joka antaa työtä kaikilla aloilla toimineille osaaville yrittäjille.

Olisitko sinä uusi vahvistus tiimiimme? Ota yhteyttä!

  • AI: Hei, olen tukitekoäly, kysy minulta mitä vaan koskien rahoitusta

AI miettii ...
Call Now ButtonSOITA VAIKKA HETI