INNOVAATIOSETELI

Innovaatioseteli on tarkoitettu suomalaisille pk-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin. Innovaatioseteli voi olla myös ensimmäinen askel Bussiness Finlandin tarjoamien tukien sarjassa yritykselle, joka on kehittämässä liiketoimintaansa myöhemmin esim. Tempo-avustuksen ja T&K-lainan avulla.

MITEN SAMPOPAJA AUTTAA SINUA INNOVAATIOSETELIN HAKEMISESSA?

  • Kerromme, mitä tavoitteita hyväksytyissä Innovaatioseteleissä yleensä painotetaan
  • Autamme suuntaamaan kyseessä olevaa tuotekehitysprojektia niin, että se soveltuu Innovaatiosetelin rahoituskohteeksi
  • Suunnittelemme kanssasi Innovaatiosetelin jälkeen tapahtuvat rahoitusvaiheet, jotta Innovaatioseteli tulee käytettyä oikeaan tarpeeseen
  • Hoidamme hakemuksen suunnittelun, kirjoittamisen ja projektin loppuraportoinnin myös avaimet käteen -periaatteella

MIKSI INNOVAATIOSETELI KANNATTAA HAKEA YHTEISTYÖSSÄ SAMPOPAJAN KANSSA?

Startup-yrityksen suurimpia haasteita on rahoituksen hankkiminen. Innovaatiosetelin avulla yrityksen liiketoiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen voi saada tässäkin suhteessa paljon tarvittua kokemusta, ilman taloudellista riskiä. Business Finland siis maksaa yrityksen puolesta asiantuntijan käytöstä aiheutuvat kulut.
Jos sinun setelisi on vielä hakematta, varaa meiltä ilmainen konsultointiaika ja suunnittele kanssamme, miten käytät setelin parhaiten yrityksesi eduksi!

UUTTA TIETOA JA OSAAMISTA YRITYKSEESI!

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi valitsemaltasi palveluntarjoajalta. Setelin arvo on 5000 euroa (+ alv 24%) ja se on 100% avustus. Setelissä ei siis enää aiempien vuosien tapaan ole omarahoitusosuutta eli Business Finland maksaa käyttämäsi asiantuntijan kulut kokonaisuudessaan takaisin tositteita vastaan. Innovaatiosetelillä voit hankkia palveluita esimerkiksi innovaatiopalveluja tarjoavilta yrityksiltä, oppilaitoksilta ja tutkimusorganisaatioilta. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.
Sampopaja voi auttaa yritystäsi antaen parhaimmat neuvot hakemuksen tuottamiseen sekä palvelun käyttämiseen ja toimii yrityksesi neuvonantajana koko hakuprosessin ajan.

MITEN HAKEMUS KANNATTAA SUUNNITELLA?

Setelin saamiseksi yrityksen tulee konseptoida liiketoimintaidea, jolla on kansainvälistä potentiaalia. Tämä tarkoittaa käytännössä, että hakemukseen pitää sisällyttää uutta innovaatiota ja markkinaa tavoitteleva kulma, jonka voidaan nähdä myös kasvavan kohti seuraavia Business Finlandin rahoitusmahdollisuuksia, Tempo-, T&K- ja NIY-rahoituksia. – Tässä tehtävässä Sampopajan kokeneet asiantuntijat voivat olla sinulle avuksi!

Lähetä tällä lomakkeella yhteydenottopyyntö. Voit myös soittaa meille, 040 523 5093, tai ottaa sähköpostitse yhteyttä (info@sampopaja.com).

  • AI: Hei, olen tukitekoäly, kysy minulta mitä vaan koskien rahoitusta

AI miettii ...
Call Now ButtonSOITA VAIKKA HETI