Yrityksen kehittämisavustus on de minimis -vapaata vielä hetken!

Hyviä uutisia! Väliaikaiset muutokset mahdollistavat yrityksen kehittämisavustuksen myöntämisen enimmäismäärältään 800 000 € suuruisena väliaikaisena valtiontukena. Tämä tarkoittaa, että perinteinen de minimis -katto tuille (200 000€) on poistunut toistaiseksi, ja Yrityksen Kehittämisavustusta jaetaan tämän periaatteen mukaan. HUOM: takaraja hakemuksen lähettämiselle on 30.6.2021.

Taustatietoa:

Yrityksen kehittämisavustus on ELY-keskusten ympäri vuoden myöntämä avustus. ELY-keskukset myöntävät yrityksen kehittämisavustusta pk-yritysten kehittämistoimenpiteisiin ja investointeihin. Kyseessä voi olla aloittava, kasvuhakuinen tai uudistumaan pyrkivä yritys. Erityisenä painopisteenä on kansainvälistyminen.

Kehittämisavustusta voidaan myöntää pk-yrityksille, joilla on kannattavan toiminnan edellytykset ja riittävästi omia resursseja kilpailukykyä parantaviin kehittämistoimenpiteisiin. Yritys rahoittaa kehittämishankkeesta aina merkittävän osan itse.

Miten haen?

Ota yhteyttä Sampopajaan, ja saat tuoreimmat tiedot miten ja mitä summaa juuri sinun yrityksesi voi hakea. Ensimmäinen palaveri on ilmainen!

Toimi näin:

  1. Lähetä viesti ja kerro tilanteesi: jyri@sampopaja.com
  2. Varaa aika Jyrin kalenterista: https://cal.mixmax.com/jyripartanen
  3. Suunnitellaan sinun tarpeisiisi sopiva rahoitusmalli yhdessä, noin 30min
  • AI: Hei, olen tukitekoäly, kysy minulta mitä vaan koskien rahoitusta

AI miettii ...
Call Now ButtonSOITA VAIKKA HETI